OM OSS

Disse hyggelige personene treffer du hos oss:

Jorid Solstad

Jorid Solstad

AUTORISERT
REGNSKAPSFØRER/
OPPDRAGSANSVARLIG

Jorid er vår sprudlende daglige leder som liker å være tidlig på om morran.

Jorid har solid og lang erfaring med regnskapsførsel og rådgivning. Jorid ser alltid etter innovative løsninger og tar tak i problemstillinger umiddelbart.

Terje Baksaas

Terje Baksaas

REGISTRERT REVISOR/
AUTORISERT REGNSKAPSFØRER/
OPPDRAGSANSVARLIG

Terje er den mest autofile av oss og liker å være ute hos kunder. Terje har bred erfaring og god kunnskap med regnskap, rådgivning og problemløsning. Terje har det faglige hovedansvaret på kontoret og som en kuriositet kan det nevnes at Terje er en av meget få om kanskje eneste revisor i Norge med arbeidstillatelse på dekk og felg fra Statens vegvesen.

Sølvi Arvesen

Sølvi Arvesen

REGNSKAPSFØRER

Sølvi er den mest punktlige av oss. Sølvi har ført regnskap fra før blekkskriverens sin tid og har lang erfaring med bokføring og skattemeldinger for enkeltmannsforetak.

Gerd Tveit Thorstensen

Gerd Tveit Thorstensen

REGNSKAPSFØRER

Gerd er den av oss som nå bor lengst syd i fylket vårt. Gerd er tidligere revisormedarbeider og har lang erfaring med regnskapsførsel og avstemminger både av enkeltpersonforetak, foreninger og aksjeselskaper.

May-Britt Tvetenstrand

May-Britt Tvetenstrand

REGNSKAPSFØRER

May Britt er vårt ansikt utad, det er May-Britt som er den våre kunder møter først. Hun tar hånd om fakturering for kunder og oppfølging av kundefordringer i tillegg til faste regnskapsoppdrag.

Jannecke Hassel

Jannecke Hassel

REGNSKAPSFØRER

Jannecke kniver med Jorid om å være først på plass om morran. Jannecke driver i tillegg til sine regnskapsoppdrag, mest med lønn og personal hos oss. Hun følger opp alle våre kunder som har ansatte og sørger for det meste innenfor lønnsområde. Jannecke er uten tvil den mest bereiste av oss og har solid erfaring med reiseregninger og import.